rss

Dacia: Este o aberatie ca taxa auto ar fi protectionista

  1. 25/06/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Taxa auto, UE
    Vezi toate fotografiile (1)

    Presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) si vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, considera ca solicitarea CE referitoare la taxa auto pe care o considera protectionista cu industria auto autohtona, este o aberatie.

    "Cum poate fi considerata aceasta taxa protectionista? Aceasta este o aberatie! Cu 30% vanzari de masini noi de la inceputul anului si cu 70% masini second hand, inseamna ca taxa auto din Romania este protectionista? Guvernul aceasta a facut tot ce a putut pentru a stimula vanzarile de masini noi, a introdus si program de innoire a parcului auto, a acordat si prima de casare si vanzarile sunt unde sunt. Asta este taxa protectionista?", a comentat presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) si vicepresedinte al Dacia, Constantin Stroe.

    Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei informatii in legatura cu legislatia privind aplicarea taxei de poluare pentru autoturisme, suspectand ca actuala legislatie romaneasca are efecte protectioniste asupra industriei auto nationale, a informat joi CE.

    Vizualizari: 3528
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »