rss

Dacia Duster se vinde pe Coasta de Azur fara showroom

  1. 29/03/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, Franta, Renault, vanzari

Dacia Duster se comercializeaza pe Coasta de Azur intr-o zona dedicata marcii autohtone din cadrul concesiunii Renault.

In Frejus, oras situat la egala distanta intre Cannes si Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, zona dedicata Dacia in cadrul concesiunii Renault ocupa aproximativ 20% din showroom, noteaza zf.ro

Cu toate acestea, consilierul de vanzari Renault Frejus se arata multumit de primirea pe care Dacia Duster a avut-o in aceasta zona.

"Am vandut pana acum deja o duzina de Duster ( cu trei saptamani inainte de lansarea comerciala) fara sa avem un model de prezentare. In principiu este comandat cu o lista completa de echipamente, dar mai mult in versiune 4X2. Tractiunea integrala nu prea este necesara pentru zona noastra. Ninsorile precum cea de luna trecuta sunt rare", a spus Jaume.

 "Avem cerere buna pentru Dacia, chiar mai buna decat ne asteptam, de aceea ne gandim sa construim un showroom independent pentru Dacia. Nu stim cand il vom construi, dar va fi la distanta egala intre Frejus si alte doua orase vecine unde avem showroom-uri Renault, pentru a atrage si clientii vecini", a continuat Jean Marc Jaume.

In prezent, Dacia dezvolta un program prin care isi doreste sa infiinteze dealeri independenti Dacia.

Modelele Dacia sunt deja comercializate intr-o retea de peste 1.600 de dealeri Renault. In Franta exista mai mult de 100 de dealeri monomarca Dacia.

Vizualizari: 3598
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »