rss

Dacia Duster, pe piata din luna mai

  1. 19/01/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster
    Vezi toate fotografiile (10)

    Cel mai probabil, primul SUV romanesc va fi prezentat de Dacia in luna aprilie pentru mass-media, urmand ca acesta sa isi faca debutul in showroom-uri in mai. Potrivit site-ului Mediafax, anuntul a fost facut de Jacques Chauvet, presedintele Consiliului de Administratie al Dacia, care a mai spus ca pretul lui Duster va fi comunicat odata cu prezentarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie.

    Oficialul francez a precizat, insa, ca Duster -  care are, deja, primul clip de prezentare -, va oferi un raport calitate/pret foarte bun, asemanator cu cel al Logan-ului.

    Dacia Duster va fi oferit in doua versiuni de tractiune, 4X2 si 4X4, dar gama de motorizari nu va fi una foarte bogata, fiind disponibile numai 3 propulsoare: un agregat de 1,6 litri si 110 CP pe benzina si doua motoare 1,5 dCi care dezvolta 85 CP si 104 CP.

    Desi se zvonea ca anual vor fi produse 150.000 de unitati, Jacques Chauvet a tinut sa adauge ca productia va fi una flexibila, care va fi ajustata in functie de cerere.

    Vizualizari: 6141