rss

Dacia Duster a ocupat primul loc la "Raliul Gazelelor"

  1. 31/03/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster
    Vezi toate fotografiile (8)

    Va anuntam la inceputul acestei luni ca Dacia Duster va participa la cea de-a 20-a editie aniversara a Raliului Gazelelor in Maroc, in perioada 15-28 martie. Ei bine, raliul s-a incheiat, iar Dacia Duster se intoarce triumfatoare.

     

    Astfel, Isabelle Charles, (responsabila design culori şi materiale a Daciei Duster) si co-echipiera sa, Douania Bennani, s-au clasat primele la Raliul Gazelelor (Rallye Aicha des Gazelles) la categoria crossover, iar cel de-al doilea vehicul Duster care a participat la Raliul Gazelelor, pilotat de Nathalie Descout (coordonatoarea campaniei publicitare Dacia Duster la nivel mondial) alaturi de Dorothee Topin, s-a clasat pe pozitia a patra.

     

    Raliul Gazelelor este singura cursa auto 100% feminina, cu o abordare originala a competiţiei auto: nu conteaza viteza, ci numarul cat mai mic de kilometri parcursi. Ea presupune utilizarea unor instrumente simple - Gazelele au la dispozitie o busola si doua harti. Acestea trebuie sa dea dovada de multa ingeniozitate si spirit strategic: pentru a uni punctele de trecere obligatorii, Gazelele isi stabilesc ele insele traseul, tinand cont de constrangerile reliefului.

     

    Vizualizari: 1350