rss

Au inceput precomenzile pentru Dacia Duster

  1. 24/02/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Iar acum incepe distractia! Dupa ce am auzit cate-n luna si in stele despre viitorul SUV autohton, a mai ramas foarte putin pana la dezvaluirea oficiala, in carne si in oase a mult-asteptatului model de la Dacia.

    Viitorul acestui SUV-ului pare a fi unul stralucit intrucat constructorul spera sa aiba cel putin acelasi succes pe plan mondial ca Logan, care, se stie prea bine, ca a impulsionat vanzarile Dacia.

    Iar daca ne luam dupa faptul ca au inceput deja precomenzile, tindem sa dam crezare estimarile optimiste. Asadar, Duster a facut deja cu ochiul catorva sute de romani, care au depus deja un avans in valoare de 1.100 de euro pentru a fi siguri ca pun mana pe ravnita masina.

    Referitor la lista de preturi, se zvoneste ca tariful pentru Dacia Duster va porni de la 12.000 de euro pentru versiunea entry-level si va ajunge la 17.000 de euro cu echiparea de top, cu tractiune integrala.


    Dupa cum va spuneam, previziunile Dacia sunt optimiste, producatorul roman estimand o productie anuala initiala de 60.000 de unitati, urmand sa creasca la 250.000 de exemplare produse in urmatorii ani.

    Dupa cum apare in brosura aparuta pe Internet, gama de motorizari va include trei propulsoare dupa cum urmeaza: o unitate diesel 1,5 dCi cu doua trepte de putere: 85 si 110 CP.

    Pe benzina, constructorul auto roman propune un motor de 1,6 litri 105 CP. Acestea pot fi legate fie la o cutie de viteze manuala cu cinci sau sase rapoarte.

    Tractiunea integrala este disponibila fie cu motorul dCi 1,5 de 110 CP, fie cu cel pe benzina de 1,6 litri si 105 CP, ambele cuplate la cutia de viteze cu sase trepte.

    Vizualizari: 2493