rss

Productia Sandero, a treia luna de declin consecutiv

  1. 30/11/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, , productia, sandero,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Productia modelului Sandero a trecut in octombrie prin a treia luna consecutiva de declin, ajungand la 7.400 de masini, potrivit datelor APIA.

     

    Dacia Sandero sufera asadar o scadere a productiei de mai mult de 40%, situatie asemanatoare cu cea prin care a trecut Logan-ul, a carui productie a scazut treptat odata cu aparitia noilor modele Dacia, dupa cum informeaza Ziarul Financiar.

     

    In Romania, Sandero se vinde cel mai putin, fiind intrecut la 10 luni chiar de Duster-ul lansat in luna mai. "Avem o piata foarte buna pentru Duster, care acum detine aproximativ 40% din totalul vanzarilor noastre, la egalitate cu Sandero. Pana la finele acestui an ne asteptam ca SUV-ul sa depaseasca modelul de clasa mica, in conditiile in care programele de casare si cel prin care se acorda o subventie de 2.000 de euro pentru automobilele pe GPL (gaz petrolier lichefiat - n.red.) se apropie de final", a spus reprezentantul dealerului Renault Pantin Gragroup din Paris, care comercializeaza atat marca franceza, cat si Dacia.

    Vizualizari: 1402