rss

Dacia Logan ar putea fi masina deceniului trecut

  1. 28/04/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia logan, legenda pe roti, masina deceniului
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Logan poate deveni "legenda pe roti" a deceniului trecut. O spun cei de la Automotive News care, alaturi de compania MSX International, au pus la cale un concurs prin care cititorii din intreaga lume vor alege cele mai reprezentative modele lansate in fiecare deceniu de la inventarea automobilului si pana in zilele noastre.

    Modelul autohton face parte, alaturi de nume mari precum Mercedes SLS si Maybach, din lista celor mai importante zece masini ale deceniului 2000-2010, conform Mediafax.

    "Nu arata bine, dar aceasta masina de 5.000 de euro, ieftina si solida, este bazata pe platforma Nissan Micra. Disponibila de la 7.200 de euro in Germania, Dacia Logan consacra marsul victoriei masinilor low-cost ", argumenteaza editia europeana a publicatiei americane Automotive News.

    Rivalii Logan in aceasta cursa sunt: Maybach, Nissan 350Z, VW Phaeton, Tesla Roadster, Mini, Mercedes SLS AMG, Chevrolet Volt, Porsche Cayenne si Bentley Continental GT.
     
    Pentru a deveni "legenda pe roti" a fiecarui deceniu, de la aparitia automobilului pana azi, au fost selectate cate zece modele. Castigatorul fiecarei perioade va fi numit in functie de votul cititorilor Automotive News Europe, care au la dispozitie doua luni pentru a vota.

    "Legendele pe roti" vor fi anuntate cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

    Vizualizari: 3198
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »