rss

Dacia livreaza 102 exemplare Logan catre BCR

 1. 20/04/2011
 2. Categoria: Dacia
 3. Tags: Bcr, Dacia, Logan
  Vezi toate fotografiile (1)

  Dacia va livra Bancii Comerciale Romane (BCR) 102 vehicule Logan berlina. Acestea vor intra in posesia BCR in cursul lunii aprilie si vor fi utilizate de catre unitati si subsidiare ale bancii de pe intreg teritoriul tarii.

  Pentru vehiculele comandate, BCR a ales versiunea de echipare Lauréate, atat cu motorizare diesel (1.5 dCI 75CP), cat si motorizare pe benzina (1.2 16V 75 CP). Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat si proiectoare de ceata.

  „BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare prezente pe piata romaneasca si ne bucuram ca se numara printre partenerii nostri. Dacia Logan este un model care ofera mult spatiu si confort, in schimbul unor costuri de utilizare foarte scazute, in special in configuratia aleasa de catre BCR”, a declarat Directorul Comercial Dacia in Romania, Fabrice Cambolive.

  „Banca Comerciala Romana sustine economia romaneasca nu doar ca principal finantator, ci si cumparand produse romanesti. BCR a ales masinile fabricate de Dacia la Mioveni pentru ca Logan este modelul care a raspuns cel mai bine cerintelor companiei in ceea ce priveste confortul, consumul de carburant si raportul echipare/pret. Suntem o banca romaneasca ce cumpara si utilizeaza produse romanesti intr-o masura din ce in ce mai mare”, a declarat Diana Hudymač, Director Executiv Group Large Corporate, BCR.

  Noul lot de vehicule Dacia ridica la aproximativ 30% ponderea autoturismelor romanesti in cadrul flotei detinute de BCR.

  Vizualizari: 2190
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.750 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »