rss

Nou concept de la Dacia: Logan MCV Young Activity Van III

  1. 22/08/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Concept, Dacia, Dacia logan, Logan MCV, MCV Young Activity Van III Concept
    Vezi toate fotografiile (2)

    In cadrul "Caravan Salon", cel mai mare targ international rezervat automobilelor turistice, caravanelor si rulotelor programat in perioada 29 august-6 septembrie, Dacia va prezenta in avanpremiera un nou prototip interesant, denumit Young Activity Van III Concept, care este bazat pe modelul Logan MCV.

    Avand dimensiuni compacte pentru aceasta categorie de vehicule si un interior versatil, Logan MCV Young Activity Van III Concept a suferit mai multe modificari, fiind transformat intr-o adevarat rulota.

    Pentru asta, pe acoperis a fost montat un portbagaj escamotabil din care se poate deschide un cort in care pot dormi confortabil doua persoane, ceva in genul celui de pe Volkswagen California, bineinteles, pastrand proportiile. Cel mai interesant aspect al portbagajului escamotabil este ca, atunci cand nu este deschis, inaltimea masinii nu depaseste 2 metri, ceea ce ii permite sa intre in garaje si in alte locuri speciale de parcare.

    In spatiul destinat de regula bagajelor acum exista o serie de echipamente necesare zi de zi celor care calatoresc cu Young Activity Van III Concept, iar scaunele au fost concepute astfel incat alti doi adulti sa poata dormi in habitaclu.

    Nivelul de echipare al modelului este Ambiance, care include intre altele directie asistata, inchidere centralizata si jante din aliaj cu cinci spite de 16 inch.

    Constructorul de la Mioveni intentioneaza ca pe viitor Young Activity Van III sa fie comercializat la un pret de pornire de numai 15.900 de euro, unul extrem de competitiv si mult mai mic decat alte modele similare.

    Vizualizari: 2747
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »