rss

Dacia Logan: produsa in Romania, vanduta in Ucraina cu sigla Renault

  1. 21/09/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Logan, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Incepand din aceasta luna, Dacia va livra automobile Logan in Ucraina, acestea urmand sa poarte, insa, insemnele marcii Renault. Masura a fost gandita de oficialii francezi pentru a ajuta modelul sa obtina mai multa notorietate pe piata, se arata pe site-ul Mediafax.

    Astfel, o parte a productiei autohtone de vehicule Logan va lua drumul vecinilor nostri, dar grupul din Hexagon ia in calcul si posibilitatea de a importa masini in Ucraina din Rusia.

    Reprezentantii Renault au anuntat ca au in vedere acapararea unei cote de piata de 3,9% pentru Logan in 2009, anul viitor vizand o crestere de pana la 4,9 procente. Potrivit lui Marc Le Gratiet, director general Renault Ucraina, doar sase din 90 de marci auto prezente pe piata din aceasta tara au obtinut notorietatea corelata unei cote de piata de 5% sau mai mult, iar decizia de a importa automobile fabricate in uzinele Dacia, dar care poarta sigla Renault, va ajuta la promovarea companiei franceze in Ucraina.

    In primele opt luni ale anului, cota de piata a Renault in Ucraina a fost de 1,6%, in timp ce Dacia a detine 2,3%, se mai arata pe site-ul Agentiei Mediafax.

    Vizualizari: 3012