rss

Dacia Logan MCV, in top 10 cele mai spatioase masini

  1. 23/06/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Dacia logan mcv, Top 10
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca Dacia Logan MCV se bucura de aprecierea britanicilor. Altfel nu se explica cum de masina autohtona apare intre primele 10 cele mai bune masini spatioase de pe piata, alaturi de marci ca Mercedes, Chrysler, Hyundai, Renault sau Skoda.

    Dacia Logan MCV este prima masina prezentata in galeria foto cu cele mai spatioase 10 masini publicata pe site-ul The Independent, iar textul aferent fotografiilor acuza faptul ca modelul nu poate fi achizitionat in Marea Britanie.

    "Producatorul roman Dacia este pentru Renault ceea ce Skoda este pentru Volkswagen. Diferenta este ca, in timp ce Skoda este foarte populara in Marea Britanie, Renault nu si-a lansat si aici marca specifica bugetelor est-europene. Ceea ce este un mare pacat, pentru ca asta inseamna ca  Logan MCV nu poate fi cumparat si de consumatorii britanici. Logan MCV se poate gasi in Germania cu numai 7.000 de lire sterline (circa 8.500 de euro) pentru modelul cu cinci locuri si 9.000 de lire pentru modelul cu sapte locuri. Este de departe cea mai ieftina masina cu trei randuri de scaune", scriu jurnalistii britanici.

    Celalalte masini prezente in top sunt Binz (o varianta modificata a Mercedes-Benz Clasa E), Chrysler Grand Voyager, Hyundai i800, Renault Espace, Skoda Roomster, Skoda Superb, Ssangyong Rodius, LTI TX4 si Volkswagen Caddy Maxi Life.

    Vizualizari: 4306
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »