rss

Dacia Logan MCV Young Activity Van III Concept prezentat la Dusseldorf

  1. 31/08/2009
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, hymer, Logan MCV, MCV Young Activity Van III Concept, YAV III Concept
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa aparitia surprinzatoare pe Internet a primelor fotografii, Dacia a prezentat oficial in cadrul "Caravan Salon" de la Dusseldorf, cel mai mare targ international rezervat automobilelor turistice, un nou concept interesant. Denumit Logan MCV Young Activity Van III sau, pe scurt, YAV III Concept, acesta este derivat din versiunea cu cinci locuri a break-ului din gama Logan.

    Realizat in colaborare cu nemtii de la Hymer, o companie specializata in versiuni de camping de acest gen, Dacia YAV III Concept prefigureaza viitorul model de serie care va fi destinat in special pietei din Germania, una dintre cele mai de succes piete pentru constructorul de la Mioveni.

    Principala caracteristica a lui YAV II Concept este portbagajul escamotabil montat pe acoperis, care, odata deschis, se transforma intr-un cort in care pot dormi confortabil doua persoane. De asemenea, la interior se remarca multitudinea de spatii de depozitare, o mini-bucatarie, un pat pentru doi copii si o canapea ce se poate transforma intr-un pat pe care ai pot dormi inca doi adulti.

    Deocamdata, informatiile de ordin tehnic ale acestui vehicul de calatorie low-cost sunt tinute secret de Dacia, insa suntem aproape siguri ca motorizarile vor fi aceleasi care sunt oferite in gama Logan. Versiunea de serie va fi lansata in Germania la jumatatea anului viitor, la un pret de 15.000 de euro, care va fi astfel cu vreo 3.000 de euro mai mare decat break-ul MCV in varianta diesel.

    Vizualizari: 4182