rss

Dacia Duster No Limit de 850 CP, imagini si detalii oficiale

  1. 26/05/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia, Duster, Pikes Peak
    Vezi toate fotografiile (13)

    Dacia a publicat prima galerie de imagini oficiale, precum si specificatiile tehnice ale SUV-ului de competitie Duster No Limit. Vehiculul animat de un motor de produce nu mai putin de 850 de cai putere va concura in celebra cursa de coasta Pikes Peak International Hill Climb.

    Dacia Duster „No Limit”  a fost adaptat de catre echipele de la Tork Engineering (conceptie, fabricatie, montaj, dezvoltare) si de la Sodemo (motor), cu sprijinul celor de la Renault Sport Technologies.

    SUV-ul pare sa pastreze doar logo-ul Dacia de la Dusterul standard aflat in listele de vanzare, versiunea No Limit fiind conceputa conform regulamentului tehnic din categoria „Unlimited”: fara limitari de putere sau de cilindree, fara constrangeri tehnice pentru masa vehiculului, pneuri, transmisie sau aerodinamica masinii.

    Astfel, caroseria din fibra de sticla ascunde un motor foarte puternic, de 850 CP, pregatit de catre Sodemo, pornind de la blocul motor NISSAN VR 38 DETT (V6 de 3.8 l) al  Nissan GT-R. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze secventiale Sadev cu 6 viteze,

    Dacia va participa la aceasta cursa cu Dacia Duster „No Limit” pilotat de Jean-Philippe Dayraut, triplu invingator la Trofeul Andros.

    Vizualizari: 4528
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »