rss

Dacia Duster la Gala Premiilor Gopo

  1. 25/03/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: Dacia
    Vezi toate fotografiile (1)

    La un an dupa ce a rulat in premiera mondiala la Gala Premiilor Gopo din 2010, Dacia Duster revine ca premiant la a cincea editie a prestigiosului eveniment.

    Sase masini Dacia Duster vor aduce personalitatile din lumea filmului romanesc pe covorul rosu. De asemenea, Dacia va inmana, si in acest an, premiul pentru „Cel mai bun regizor”. Dacia este partener al Premiilor Gopo din 2008.

    In perioada scursa de la Gala Premiilor Gopo din 2010, Dacia Duster a fost premiata atat de public, prin cele peste 100.000 comenzi inregistrate la nivel mondial, cat si de jurii alcatuite din profesionisti ai domeniului auto. Astfel, printre trofeele cu care se mandreste cel mai bine vandut SUV din Romania se numara cel de ”Masina Anului 2011” in Romania si Croatia, trofeul ”SUV-ul Anului 2011” in Romania si Trofeul Autobest 2011.

    „Covorul rosu al Premiilor Gopo din 2010 a reprezentat o rampa de lansare cu noroc in cariera primului SUV marca Dacia. Asocierea dintre Dacia si Premiile Gopo vine cu atat mai natural cu cat Duster, masina oficiala a galei, este un premiant al domeniului auto”, a declarat Jérôme Olive, Director General, Automobile Dacia.

    Vizualizari: 1625