rss

Dacia Duster: Navigatie si climatronic ... pentru rusi

  1. 29/11/2010
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, Rusia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia Duster va primi in 2011 o serie de imbunatatiri printre care se numara un sistem de climatizare automat, navigatie si un diferential autoblocant. Totodata, SUV-ul romanesc va primi un motor de 150 de CP cuplat la o cutie automata. De mentionat faptul ca toate aceste noutati se adreseaza rusilor, teritorii ce vor fi atacate anul urmator.

    In planurile Renault pentru urmatoarele 12 luni Rusia ocupa un rol important. In acest sens, modelele Logan si Duster urmeaza sa fi produse la uzina din Avtoframos. Iar daca Logan se va numi pe aceasta piata, Lada Logan, despre Duster nu se stie inca daca va purta logo-ul Renault sau Lada.

    Asadar, rusii se vor bucura de doua noi motorizari, ambele de 2,0 litri. Un propulsor va fi pe benzina, iar celalalt diesel, insa amandoua se vor bucura de o putere in jurul a 140 de cai.

    Dupa cum mentionam mai sus, Duster fabricat in Rusia va primi un sistem de navigatie cu ecran mare si un sistem de climatizare automat, digital. Din punct de vedere tehnic, SUV-ul va veni la pachet si cu un diferential autoblocant pentru puntea spate pentru a face fata cu brii terenurilor accidentate rusesti.

    Romanii se vor putea bucura, pare-se, numai de diferentialul autoblocant si de cele doua motorizari. In privinta navigatiei si climatronicului, suntem pusi sub asteptare.

    Vizualizari: 6603
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »