rss

Dacia Duster, masina oficiala a campaniei "Redescopera Romania"

  1. 08/03/2011
  2. Categoria: Dacia
  3. Tags: dacia duster, Petrom
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dacia se alatura anul acesta campaniei "Redescopera Romania", initiata de Petrom. Cinci Dacia Duster au plecat pe traseu luni, 7 martie, in prima etapa a proiectului.

    Editia actuala a campaniei „Redescopera Romania” isi propune sa aduca in centrul atentiei obiceiuri si traditii romanesti pe cale de disparitie, cu ajutorul unei echipe de bloggeri care vor relata zilnic cititorilor experientele lor.

    Campania „Redescopera Romania” va cuprinde cinci excursii pana la finalul acestui an. Prima etapa este prevazuta in perioada 7-13 martie. Cu ajutorul etnologilor de la Muzeul Ţaranului Roman, blogerii vor descoperi ce inseamna „Farsaungul”, vor invata sa practice olaritul sau lemnaritul, vor vizita bisericile de piatra din Ţinutul Hategului, parcul dinozaurilor pitici sau Muzeul Vinului de la Dragasani.

    Cele cinci Dacia Duster care au plecat in aceasta aventura vor parcurge aproximativ 10.000 km.

    Proiectul „Redescopera Romania” de anul acesta reuneste nu doar voci importante ale blogosferei romanesti, ci si marci romanesti care au dorit sa sustina impreuna un demers cu un puternic impact cultural si social.

    Vizualizari: 2955