rss

Si-a proptit Hyundai-ul in Corvette-ul nou-nout al sotului

  1. 06/07/2009
  2. Categoria: Corvette
  3. Tags: Corvette, Genesis, Hyundai, Z06
    Vezi toate fotografiile (5)

    Pentru oricine, achizitionarea unui Corvette Z06 este motiv de sarbatoare. Dar in cazul nefericitului despre care vom vorbi in randurile urmatoare sarbatoarea s-a transformat intr-un cosmar. Si totul din cauza iubitei sale sotii!

    La mai putin de o ora de cand a parasit showroom-ul la volanul supercar-ului, acesta a fost implicat intr-un accident rutier. Iata povestea pe scurt.

    Intr-o zi, sotul si-a rugat consoarta sa il transporte pana la dealer-ul Chevrolet cu masina ei, un Hyundai Genesis, pentru a-si cumpara un Corvette Z06. Zis si facut, numai ca la intoarcere a inceput ploaia iar pe strazile din Massachusetts, locul incidentului, au aparut ambuteiajele. La un moment dat sotul, care rula cu Corvette-ul in fata consoartei, a "ciupit" frana pentru a se aseza linistit in coada unei coloane. I

    n clipa urmatoare a simtit o lovitura violenta din spate, in urma careia Corvette-ul a alunecat si a lovit autovehiculul din fata sa cu partea dreapta. Sotia, neatenta, a reusit sa distruga fericirea sotului, dar si Hyundai-ul personal, cumparat cu numai 9 luni in urma.

    Din fericire, cei doi aveau asigurarile la zi, astfel ca cei 26.000 de dolari necesari pentru repararea celor doua autovehicule, plus suma pentru reparatiile automobilului lovit de Corvette, nu vor gauri si mai mult bugetul nefericitei familii.

    Vizualizari: 1188