rss

Corvette C6 de la Loma Performance

  1. 25/11/2009
  2. Categoria: Corvette
  3. Tags: Corvette C6, Essen, Loma Performance , OZ Racing, Z06
    Vezi toate fotografiile (7)

    Daca v-ati intrebat vreodata cum ar arata o incrucisare intre un Corvette C6 si Boeing 747, noi va oferim raspunsul in cele ce urmeaza.

    De fapt, nu noi, ci tunerul german Loma Performance care, la iminentul salon de tuning de la Essen, va prezenta noul – si intimidantul – “C6.BlackforceOne”.

    Disponibil in culorile gri “Eurofighter”, alb “White Storm” si negru “Stealth” – v-ati asteptat la asta, nu-i asa? –, acest Corvette mirosind a Apocalipsa are o latime cu 10 cm mai mare decat cea a unui C6 obisnuit, gratie extensiilor din fibra de carbon aplicate atat aripilor frontale, cat si celor posterioare.

    De fapt, majoritatea componentelor care alcatuiesc body-kit-ul sunt confectionate din acest material, inclusiv un eleron cat toate zilele intrat pe lista cu dotari optionale. Cu “10” vom nota si jantele OZ Racing Ultraleggera HLT (de 19 inch pe fata si de 20 de inch pe spate), precum si sistemul de franare cu discuri din aliaj carbon-ceramic (ce usureaza cele doua axe ale masinii cu 25,5 kg fata de un Corvette Z06).

    Deja am furnizat suficiente indicii cu privire la vulcanul de sub capota, asa ca nu mai taraganam lucrurile: desi Loma nu a precizat exact ce configuratie si cilindree are propulsorul lui C6.BlackforceOne, ea a tinut sa precizeze ca avem de-a face cu o “uzina” de 794 CP. Cat despre rezultatele concrete ale conversiei, le puteti judeca si voi: proba 0-100 este consumata in numai 3,4 secunde, iar viteza maxima este de 330 km/h.

    C6.BlackforceOne are un pret de pornire de 190.000 de euro si va fi fabricat in numai 25 de unitati, fiecare dintre ele urmand a fi asamblate conform specificatiilor clientilor in cele mai mici amanunte. Ceea ce insemna ca agentii departamentului de vanzari vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare: numai catalogul de tapiterii contine vreo 300 de tipuri de piele...

    Vizualizari: 2825
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »