rss

Mecum scoate la licitatie Corvette-ul lui Harley Earl

  1. 30/05/2009
  2. Categoria: Corvette
  3. Tags: Corvette, Harley Earl, Sting Ray, V8
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pe data de 27 iunie, casa de licitatii Mecum va scoate la vanzare un Chevrolet Corvette Convertible unic, ce a apartinut creatorului legendarului model sport american: Harley Earl.

    Masina este un model unicat si a fost construita in 1963 pentru a cinsti activitatea lui Earl, fiind foarte asemanatoare ca design cu prototipul celebrului Corvette “Sting Ray”.

    Aceasta adevarata piesa de colectie se distinge de restul modelelor Corvette din acea perioada prin mai multe solutii constructive speciale, una dintre cele mai evidente fiind cele doua evacuari laterale. Sub capota se afla un V8 de 5,4 litri si 300 CP din acelasi an de fabricatie cu al masinii, dar cunoscatorii vor fi incantati si de habitaclul finisat cu piele bleu si alba – similara in privinta nuantelor cu cea originala.

    Masina a fost vanduta de Earl unui veteran al armatei americane la doi ani dupa ce a primit-o, pentru ca, mai apoi, sa ajunga in colectia unui profesor de liceu pe nume Joe Clark. Acum, ea isi va gasi probabil un nou proprietar, evident numai dupa ce acesta va achita o suma considerabila de bani.

    Vizualizari: 1063
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »