rss

Corvette Grand Sport, premiu de tombola

  1. 31/07/2009
  2. Categoria: Corvette
  3. Tags: Corvette, corvette grand sport
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chevrolet ofera in cadrul unei tombole organizate cu ocazia sarbatoririi a 15 ani de existenta  Muzeului National Corvette, un exemplar unic Grand Sport.

    Bolidul impresioneaza prin caroseria alba, plafonul negru si prin dungile rosii, ce-i confera agresivitate. Logo-ul Muzeului National Corvette este de asemenea inscriptionat pe caroserie. Minunatia poarta numele de Arctic White Vette.

    Corvette Grand Sport este propulsat de nabadaiosul V8, ce dezvolta 430 CP. Motorul este legat la o cutie de viteze automata cu sase trepte.

    Editia speciala include jantele din aliaj cromate de 19 inch, un sistem de suspenii sport si un spoiler spate si priza de aer a la Corvette Z06 style.

    Extragerea va avea loc pe data de 6 septembrie, in timpul festivitatilor de sarbatorire a 15 ani de la infiintarea Muzeului National Corvette, iar biletele de intrare costa 150 dolari si vor fi limitate la 2.009. Marele premiu este, dupa cum am spus, un Corvette Grand Sport editie speciala, iar premiile doi si trei constau in 10.000 de dolari si 5.000 de dolari.

    Vizualizari: 1227