rss

Un nou teaser al viitorului Chrysler 300

  1. 18/01/2010
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: 300, Chrysler, Teaser
    Vezi toate fotografiile (1)

    O noua versiune a lui Chrysler 300 urmeaza sa fie lansata, marcand o renastere a gamei Chrysler, care va include o line de modele noi sau modificate in urmatoarele 48 de luni.

    Producatorul a prezentat deja Chrysler 300 intr-o serie de schite discrete insa o noua imagine spion a fost recent dezvaluita pe internet. Teaser-ul ne da o idee despre cum ar puta arata grila noului 300.

    Noua versiune a lui Chrysler 300 pretinde a fi pana la 19% mai eficienta  in ceea ce priveste consumul de combustibil decat modelul actual si va cuprinde, de asemenea, noi niveluri de conectivitate si divertisment.

    Puterea va proveni de la un propulsor V6 sau  Hemi V8. Elementele de siguranta includ sistemele de siguranta "Rear Cross Path" si " Blind Spot Monitoring ", care avertizeaza conducatorii de vehicule de prezenta unor obstacole, control electronic al stabilitatii, energie de absorbtie la coloana de directiee.

    Noua generatie Chrysler 300 isi va face debutul la sfarsitul acestui an, cu toate ca din cauza situatiei economice prezentarea ar purtea fi amanata.

    Vizualizari: 1447