rss

Nissan va construi Titan in-house

  1. 14/01/2010
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Nissan, Titan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fanii Titan se pot odihni linistiti acum dupa ce Nissan Motor Co a anuntat ca intenţioneaza sa pastreze pickup-ul in gama sa de modele. Nissan a spus chiar ca va dezvolta o noua gama de modele in-house. Inca de la incercarea nereusita de anul trecut de a face echipa cu grupul Chrysler, viitorul Titan-ului fusese dat uitarii.

     

    Dar, in timpul unui interviu acordat luni la Salonul Auto de la Detroit Show, Larry Dominique, vice presedintele Nissan America de Nord pentru planificarea de produs, a confirmat ca urmatoarea generatie Titan va fi construit in-house. In august, Chrysler si partenerul sau italian, Fiat SpA, a renuntat la planurile de a imparti platformele cu Nissan Motor Co, inclusiv un pickup.

     

    Un purtator de cuvant al Nissan a explicat ca au analizat mai multe opţiuni si cauta un alt constructor auto ca partener. Planul era ca urmatoarea generatie Titan sa se bazeze pe Dodge Ram si sa iasa la vanzare ca model 2012.

    Dominique a clarificat faptul ca pick-up-ul va ajunge mai tarziu pe piata decat daca ar fi existat parteneriatul cu Chrysler, dar nu a fost mentionat clar cand (desi se speculeaza ca ar fi in 2014). Acum compania se concentreaza pe imbunatatirea consumului de combustibil.

     

     

    Vizualizari: 1202
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »