rss

Logo-urile Chrysler vor disparea din Europa pana in 2011

  1. 07/11/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: 300c, Chrysler, Dodge, Fiat, Lancia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Emblemele marcii americane vor disparea de pe Batranul Continent pana in 2011, Jeep ramanand singura marca a grupului Chrysler prezenta pe piata europeana.

    Din dorinta de a reduce cheltuielile cu capitalul si de a diminua costurile de distributie, noii lideri ai concernului din Detroit au luat decizia ca toate masinile cu logo-uri Dodge si Chrysler sa fie rebrand-uite cu sigle FIAT sau Lancia.

    Spre exemplu, Chrysler Voyager va fi vandut aici ca si un model Lancia, urmand a inlocui minivan-ul Phedra; acelasi lucru se va intampla si cu 300C, ce va deveni “succesorul” navei-amiral Thesis.

    Intre timp, Dodge Journey va deveni noul FIAT Ulysse, Croma va fi schimbata cu un sedan de clasa medie al aceleiasi marci americane, iar viitoarea generatie a lui Dodge Nitro va lua locul crossover-ului Sedici.

    Pe malul celalalt al Atlanticului, lucrurile se vor petrece in oglinda, in sensul ca anumite modele Lancia – printre care si Delta – vor deveni produse Chrysler.

    Cat despre Jeep, se pare ca acesta va capata statutul singurului brand global din grupul Chrysler, in antiteza totala cu proaspat infiintata Ram – o marca ce va actiona doar la nivel regional.

    Vizualizari: 1981