rss

Maserati si Ferrari vor imparti acelasi stand cu Chrysler la Detroit

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, Ferrari, Maserati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ferrari si Maserati vor imparti acelasi stand cu Chrysler la Salonul Auto de la Detroit, stand care va fi amplasat intre  brand-urile Dodge si Jeep.

    In trecut, marcile de lux precum Lamborghini, Bentley sau Rolls-Royce au avut rezervate locuri in primele randuri, cu toate ca anul trecut Ferrari nu a fost prezent la Detroit.

    Chrysler a format un parteneriat cu producatorul italian Fiat SpA, parte a grupului Fiat, care include marcile Ferrari si Maserati, Alfa Romeo, Lancia, precum si vehiculele comerciale Iveco .

    Purtatorul de cuvant al NAIAS, Sam Locricchio a confirmat modificarea planului iar Maserati si Ferrari vor fi prezente la standul Chrysler.

    Chrysler nu va avea conferinta de presa la spectacolul din acest an, insa se asteapta ca noul design impreuna cu includerea unora dintre cele mai exotice masini sport in lansarile sale sa genereze interes din partea publicului.

    Spatiul este in curs de reorientare astfel încat toate brandurile sunt prezentate la fel, ca parte din noua familie corporativa Chrysler.

    O Lancia Delta hatchback, care va fi revanduta sub logo-ul Chrysler va fi inclusa programul Chrysler. Fiat 500 supermini si versiunea electrica a masinii va fi de asemenea dezvaluita.

    Fiat 500 va fi primul produs italian care urmeaza sa fie vandut de Chrysler atunci cand va incepe sa fie comercializat la sfarsitul anului urmator în Statele Unite

    Olivier Francois, care conduce Chrysler si Lancia, a declarat pentru publicatia The News Detroit ca viitoarele produse vor fi dezvoltate pentru ambele branduri, ceea ce face posibil un design similar, o performanta asemanatoare si un public tinta omogen.


    Purtatorul de cuvant, Sam Locricchio a mai spus ca Ferrari, Maserati si alte branduri de lux vor fi, de asemenea, expuse intr-o galerie infiintata de MGM Grand Detroit pe 11-12 ianuarie.

    Vizualizari: 1436