rss

Dealerii nemaidoriti de Chrysler si GM ar putea comercializa hibride

  1. 29/05/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, GM, Malcolm Bricklin, Visionary Vehicles
    Vezi toate fotografiile (1)

    In prezent, peste 1,900 dealeri Chrysler si General Motors nu mai au ce comercializa, insa situatia s-ar putea schimba, in cazul in care Malcolm Bricklin pune in aplicare planul de producere si vanzare al hibridelor pe hidrogen prin intermediul acestei retele de dealeri.

    Briklin este primul importator de Subaru si Yugo in America, care si-a creat un adevarat imperiu auto. Sub numele Visionary Vehicles, dealerii GM si Chrysler ar comercializa 300,000 de unitati pe an. Masinile ar veni tot de la GM si Chrysler, insa ar fi modificate de la “standard la lux”, informeaza Boston Herald.

    In plus, Visionary Vehicles ar dota masinile cu un tren de rulare hidrogen-hibrid. Detaliile nu sunt cunoscute, insa masinile ar utiliza un sistem care imparte apa in oxigen si hidrogen, gaze care ar fi apoi injectate in admisia de aer, scazand astfel consumul masinii. Briklin considera ca acest sistem ofera o economie sporita cu 100%.

    Visionary Vehicles doreste si achizitionarea a doua fabrici care nu sunt folosite in prezent, care ar fi utilizate pentru transformarea masinilor GM si Chrysler in hibride. Malcolm Bricklin a anuntat ca primul prototip ca fi gata in 3 luni, iar dupa aceea doreste sa puna bazele companiei Visionary Vehicles.

    Vizualizari: 829