rss

Chrysler va vinde modele Jeep si in afara Americii

  1. 03/11/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, Fiat, Jeep
    Vezi toate fotografiile (1)

    Doar ce a iesit de sub legile falimentului la inceputul acestui an si Chrysler a anuntat ca se va concentra asupra brandurilor pe care le detine. Ceea ce inseamna ca producatorul auto, odata preluat de Fiat, isi va vinde modele si in afara Statelor Unite ale Americii. In plus, potrivit unei surse apropiate Chrysler, se pare ca americanii sunt dispusi sa vanda modele marca Jeep peste mari si tari, dincolo de frontierele SUA.

    Chrysler a refuzat sa comenteze aceasta stire, insa vom avea parte de o declaratie oficiala a noului CEO al companiei, Sergio Marchionne, zilele ce urmeaza, in urma careia vom descoperi, fara doar-si-poate, care sunt planurile aliantei Fiat-Chrysler.

    Iar pentru a contrabalansa carenta de modele eficiente si economice, noul grup intentioneaza sa aduca in SUA, autovehicule de mai mici dimensiuni, care sa nu consume “o tona” de combustibil. Pe linia intai sta citadina 500, care va fi vanduta sub sigla Fiat si va fi produsa in Mexic pentru a reduce din costurile de logistica.

    Vizualizari: 1093