rss

Chrysler va schimba cinci modele pana in 2011

  1. 25/09/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, Fiat, PT Cruiser, Sergio Marchionne
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sergio Marchionne, noul CEO al companiei Chrysler, a anuntat ca vor fi revizuite cinci modele din gama, care vor fi lansat pe piata pana la jumatatea anului 2011.

    Oficialul italian, care detine aceeasi functie si in cadrul grupului Fiat, a precizat ca modelele care vor fi supuse unei operatii de restilizare sunt Chrysler Town & Country (foto), Dodge Caravan, Dodge Caliber, Jeep Compass si Jeep Patriot. De obicei, spun specialistii, redesenarea unor astfel de vehicule dureaza 2-3 ani. De asemenea, Chrysler intentioneaza sa restilizeze si modelul PT Cruiser, insa nu se stie deocamdata care este termenul final al acestui proiect.

    Marchionne va supune atentiei Consiliului Director Chrysler un plan de revigorare a marcii in urmatorii cinci ani, plan care prevede si reangajarea unora dintre cei peste 4.000 de muncitori care au fost concediati la finele anului trecut cand compania se afla in pragul falimentului.

    Astfel, forta de munca va fi considerabil mai mare comparativ cu cea din prezent, in special in departamentele de design, inginerie si dezvoltare produs, care vor putea lucra si noaptea pentru ca termenul limita fixat de Marchionne sa fie respectat.

    Vizualizari: 1089
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »