rss

Chrysler si Lancia vor imparti standul la Geneva

  1. 09/02/2010
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: chrylser, Delta, Fiat, geneva 2010, Lancia
    Vezi toate fotografiile (1)

    La Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare, vom asista la integrarea marcilor Chrylser si Lancia, intrucat acestea doua vor avea acelasi stand si vor organiza o conferinta de presa comuna, in ciuda faptului ca nu vor aduce noutati la evenimentul auto.

    In plus, se prea-poate ca Lancia sa aduca un Lancia cu logo-ul Chrysler, care a fost deja prezentat la Salonul Auto de la Detroit, luna precedenta. Detaliile privind portofoliul de produse in comun al celor doua branduri pentru Europa va fi hotarat pana la sfarsitul anului 2010.

    Este posibil ca modelele Lancia sa fie comercializate numai in Italia, in cazul in care cifra vanzarilor este destul de puternica, In restul Europei insa, Chrysler va vinde modele propriii, dar si Lancia.

    Grupul Fiat, care detine 20 din Chrysler, analizeaza posibilitatea integrarii brandului Chrysler cu Lancia, pentru a extinde oferta ambelor marci, fara investitii prea mari.

    Mai mult decat atat, in decembrie anul precedent, Sergio Marchionne, CEO al Fiat si Chrysler, a dezvaluit planul sau de a aduce patru modele Chrysler din America de Nord pentru a purta logo-ul Lancia si pentru a fi lansate in 2011 in Italia.

    Vizualizari: 1318