rss

Chrysler planuieste un nou motor V8?

  1. 15/05/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, Grand cherokee srt-8, Hemi, Jeep, V8
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chrysler are deja in patrimoniul de propulsoare doua motoare V8 Hemi de cilindree si puteri apreciabile, insa, potrivit celor de la PickupTrucks.com, concernul american mai pregateste inca unul.

    Acesta ar trebui sa debuteze pe viitoarea generatie a pick-up-ului Dodge Ram Heavy-Duty si ar trebui sa dezvolte in jur de 450-500 CP.

    Asa cum ne-au obisnuit americanii, cilindreea va fi uriasa: cei 6,4 litri vor eclipsa pana si capacitatea motorului Hemi instalat sub capota (inca) actualului Jeep Grand Cherokee SRT-8. Apropo de Grand Cherokee SRT-8, se tot zvoneste in ultima vreme ca urmasul sau va beneficia de pe urma serviciilor a exact acestui motor, care, cu ceva modificari, va trimite catre roti cel putin 550 CP.

    Cei de la PickupTrucks.com mai mentioneaza ca noul V8 ar puta fi cuplat la o transmisie automata cu sase trepte de provenineta ZF, desi Chrysler nu duce lipsa de cutii de viteze in stare sa se descurce cu asemenea forte.

    Si, daca tot vorbim de lipsuri, trebuie sa va asteptati din start ca orice model dotat cu un asemenea motor sa nu exceleze la capitolul autonomie sau spirit ecologic. De parca ne-ar pasa...

    Vizualizari: 1117
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »