rss

Chrysler in 2010: (mai) nimic nou sub soare

  1. 07/09/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Cerberus, Chrysler, Dodge Ram, Fiat, Jeep compass
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nu e un secret pentru nimeni: Chrysler nu are bani. Urmarea? Cu exceptia uriasului Dodge Ram heavy-duty, nici un model din nomenclatorul de produse nu va fi updatat pentru 2010.

    Din fericire, pe FIAT il intereseaza ceva mai mult decat pe Cerberus sa redreseze marca din Detroit si, in plus, sta sensibil mai bine la capitolul finante; ca urmare, situatia pe anul viitor ar putea suferi modificari (in bine) pe parcurs.

    Pana atunci insa, sa dam Cezarului ce e al Cezarului: Dodge Ram heavy-duty va suferi o schimbare de design evidenta, un interior nou, cu materiale sensibil mai bune, si motoare mai puternice (benzina si diesel). Va fi o schimbare de registru bine venita, in conditiile in care piata auto din SUA inca tolereaza camionetele de categorie grea si, in consecinta, ofera motive de interes in acest segment.

    Nu incheiem insa inainte de a reaminti faptul ca “micul” Caliber a primit deja un interior nou, precum si faptul ca atat el, cat si perechea Jeep Compass/Jeep Patriot vor fi dotate cu un motor de baza ceva mai modern. Tot e ceva...

    Vizualizari: 1192
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »