rss

Chrysler aduce un Challenger de 556 CP la SEMA

  1. 16/10/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Challenger, Chrysler, Dodge, Mopar, Sema
    Vezi toate fotografiile (1)

    Criza economica sau nu, cel mai mare salon auto dedicat producatorilor din sectorul aftermarket, SEMA, promite sa fie si anul acesta un show de zile mari.

    De fapt, nici nu prea are cum sa fie altfel: pe langa spectaculoasele creatii ale companiilor de tuning, aceasta este singura ocazie pentru gigantii industriei auto sa demonstreze cam ce ar putea ei sa construiasca daca nu ar exista departamentele de contabilitate. Spre exemplu, iata ce vom vedea la standul Chrysler...

    Desi, deocamdata, avem doar o schita prelucrata pe computer, nu ne trebuiesc prea multe fotografii pentru a intelege potentialul unui Dodge Challenger preparat de catre cei de la Mopar.

    Noul kit-ul permite muscle-car-ului participarea la cursele auto, insa, spre deosebire de programul de tuning din care deriva, el nu ingradeste accesul pe drumurile publicului. Cu alte cuvinte, viitorul Mopar Dodge Challenger 1320 va putea fi condus pana la circuit si inapoi fara ca autoritatile sa-l aresteze pe cel de la volan; ele o vor face totusi daca va avea curiozitatea sa testeze, intre doua semafoare, de ce este in stare un V8 de sapte litri si 556 CP.

    Oricum, bucata de metal din spatele farurilor nu va face spectacol de una singura: noul sistem de evacuare, rotile cu jante custom, capota cu priza de aer din fibra de carbon si vopseaua de culoare galbena ce acopera caroseria vor aduna mult popor la standul Chrysler. Macar acolo, daca in showroom-uri nu...

    Vizualizari: 1146