rss

Chrysler, Jeep si Dodge vor fi comercializate de Fiat in Europa

  1. 24/03/2010
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep
    Vezi toate fotografiile (1)

    Grupul Fiat se va ocupa in curand de comercializarea si activitatile de service pentru marcile Chrysler, Jeep si Dodge, dupa cum relateaza Automotive News citand oficiali ai Fiat.

     

    Fiat detine o participatie de 20% la Chrysler si preia activitatea de vanzare si service a modelelor Chrysler, Jeep si Dodge in Europa. Mai exact, treptat, retelele de distributie Chrysler vor fi preluate de cele Fiat si importatorii sai locali pe pietele in care constructorul nu are un birou oficial. Fiat va deveni in acest fel singurul distribuitor al acestor marci in Europa.

     

    Cand vine vorba de Romania, “tot ce pot spune deocamdata este ca am deschis discutiile, la cererea Fiat, cu Chrysler, Jeep si Dodge. Urmeaza sa detaliem, pentru ca inca nu stim ce modele vor fi produse, unde si care sunt conditiile pentru a integra cele trei marci” , a declarat Herbert Stein, presedintele Autoitalia (importatorul marcii Fiat in Romania), pentru 0-100.ro.

     

    In Romania, momentan, Chrysler, Dodge si Jeep sunt importate de Mercedes-Benz Romania, urmand ca la 21 aprilie Sergio Marchionne, presedintele Fiat, sa clarifice situatia marcilor americane.

     

     

     

    Vizualizari: 1998
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »