rss

FIAT 500 ajunge la dealerii Chrysler peste 18 luni

  1. 02/06/2009
  2. Categoria: Chrysler
  3. Tags: Bravo, Chrsyler, Fiat, Richard Gadeselli, Statele unite
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit vice-presedintelui FIAT pe probleme de comunicare, Richard Gadeselli, micul 500 va fi vandut de catre dealerii Chrysler din Statele Unite peste aproximativ un an si jumatate.

    Acesta va fi singurul model din actuala gama FIAT care va ajunge in SUA aproape neschimbat, celelalte sase masini listate in vederea debutului pe piata nord-americana urmand a avea in comun cu suratele europene doar platforma tehnica.

    Asadar, “FIAT de America” va insemna o serie de vehicule de talie mica-mijlocie diferite de cele cu care ne-am obisnuit, aspect subliniat cat se poate de clar si de catre Gadeselli. “S-a creat o conceptie gresita potrivit careia oamenii de la Chrysler vor construi modele Bravo cu un alt logo. Nu, masinile vor fi produse Chrysler. Vor fi specifice marcii Chrysler. Arhitectura tehnica va fi bazata pe tehnologia noastra, la fel si unele propulsoare. Acestea vor fi vehicule americane, create pentru americani de catre o companie americana”.

    Cat despre simpaticul 500, asteptati-va la un meci “care pe care” in momentul in care presa de peste Ocean il va aseza fata in fata cu MINI Cooper si Smart ForTwo.

    Vizualizari: 1159
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »