rss

Vroiam sa-i asigur ca o sa fie bine ... Din pacate nu a fost cum am zis eu

  1. 27/07/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: campanie auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Din pacate la noi in tara sunt foarte multi conducatori auto care nu au nici 8 clase, dar detin permis de conducere pentru mai multe categorii. Cred ca de aici pleaca totul, de la sistemul de triere a candidatilor si abia apoi restul tine de caracterul si comportamentul fiecaruia in trafic.

    O intamplare de acum o luna care din pacate s-a soldat cu moartea unei persoane, ranirea alteia si avarierea unui autoturism. Veneam de la Bucuresti (mentionez ca am domiciliul in Targoviste) in jurul orei 21:00 si eram aproape de iesirea din localitatea Vacaresti, cand din spate ma depaseste un BMW. Nu avea viteza foarte mare deoarece am putut sa vad cu coada ochiului ca radea de se prapadea cel de la volan. Apoi ma depaseste un Logan (la volan o domnisoara si in dreapta banuiesc ca prietenul pentru ca nu avea viteza mare si am putut vedea).

    Dupa ce am iesit din Vacaresti am calcat si eu pedala putin pana la 100 km/h si m-am apropiat de cele doua masini care tocmai ma depasisera, moment in care domnisoara cu Loganul da semnal sa depaseasca pe cel cu BMW-ul si ce sa vezi...cel de la volan nu o lasa. Mergeau paralel. Din fata se apropia o masina si cred ca fata s-a speriat si a tras stanga de volan ca sa evite impactul si a iesit de pe carosabil pe camp, s-a dat peste cap de vreo trei ori dupa care a ramas masina intr-o parte.

    Eram aproape de faza petrecuta si am accelerat sa pot lua numarul de inmatriculare al celui cu BMW pentru ca nu a oprit, ci a accelerat cand a vazut rezultatul gestului sau. Dupa ce i-am luat numarul de inmatriculare am oprit pe dreapta si am sunat la 112 sa anunt accidentul si m-am indreptat spre masina avariata. Multe nu am putut face singur deoarece masina era rau avariata si am scos decat bornele de la baterie si am intrebat daca ma aude cineva pentru a-i anunta ca totul o sa fie bine si in cel mai scurt timp o sa ajunga si salvarea. Din pacate nu a fost cum am zis eu.

    Multi sunt inconstienti si nu au habar de cele mai elementare reguli de circulatie. Sunt de parere ca trebuie mult mai multe campanii de acest gen. O zi buna si nu uitati, viata are prioritate!

    Potlogeanu Marian, Targoviste

    Vizualizari: 1134