rss

Cum te reprezinta culoarea masinii

  1. 02/06/2010
  2. Categoria: Cat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Alegerile pe care le facem in viata, de la simpla cravata, pana la designul apartamentului nou cumparat, ne reprezinta intr-un fel sau altul. Iar de la aceasta regula nu se dezic nici culorile caroseriei unei masini. Mai mult decat atat, nuanta preferata poate spune despre tine, ca persoana, mai mult decat ai dori (cel putin asa spun expertii).

    Asadar, aplicabilitatea acestei teorii in domeniul auto ne aratan cum persoanele care prefera verdele, dealtfel simbolul ecologistilor, sunt perfectioniste, autoritare dar totodata prietenoase. Desi sociabili, nu oricine poate deveni prietenul lor, acestia supunandu-i, involuntar, la o serie de teste.

    “Galbenii”, energici prin definitie sunt indivizii optimisti si foarte increzatori in fortele proprii. Atentie insa pentru ca pot deveni la un moment dat egoisti si se pot crede “buricul pamantului”. Tocmai de aceea pot face greseli in trafic, bazandu-se mai mult decat este cazul pe abilitatile lor.

    Iubitorii de albastru sunt sinceri si de incredere. Sensibili din fire si loiali, acestia pot cadea in plasa naivitatii, cei din jur profitand de pe urma lor. La volan sunt, in cele mai multe cazuri, calmi si toleranti. De aceea, rareori sunt implicati in evenimente rutiere.

    Daca ai ales rosul, nu cred ca mai este cazul sa iti spun ca esti, prin excelenta, mai irascibil si mai impulsiv decat restul. Poate doar “galbenii” sa te mai intreaca ici-colo. Stapaneste-ti nervii, mai ales la volan!

    Negrul este pentru discreti, acesta culoare fiind simbolul misterului, al singuratatii. Totodata sunt recunoscuti ca fiind soferi agresivi si individualisti, motiv pentru care sunt implicati deseori in accidente rutiere.

    Cod portocaliu! Nu va faceti griji. Acest persoane sunt calde si prietenoase, spirituale si in pas cu moda, desi pot cadea in patima vitezei cu usurinta. Ca si cei care aleg galbenul, acestia simt o nevoie acuta de adrenalina, fapt ce se rasfrange, inevitabil, asupra pedalei de acceleratie.

    Masinile albe sunt conduse, de cele mai multe ori, de persoane capricioase si pretentioase, oarecum tipicare, insa prezinta un risc mediu de implicare in accidente, ca verzii si rosii.

    Gri-ul est culoarea pragmaticilor. Soferii de masini gri sunt seriosi, calmi si sarguinciosi. Totodata acestia sunt conformisti, fapt ce poate dauna in trafic, in unele cazuri.

    Personal prefer portocaliul. Nu sunt neaparat o impatimita a vitezei, insa orange-ul imi pare plin de vioiciune si potrivit pentru un tanar plin de energie. Urmatorul pe lista este galbenul. Voi ce ati alege?

    Vizualizari: 5764
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »