rss

Un nou supercar italian: Tirrito Vajon Ayrton S (cu video)

  1. 16/12/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: Ayrton S, Tirrito Vajon, Video
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul italian de automobile de nisa, Tirrito Vajon, a dat publicitatii primele imagini cu ultima sa creatie, Ayrton S, model ce va fi prezentat oficial in cadrul evenimentului Top Marques Monaco 2010.

    Cu un design care aminteste, vag, de Lamborghini, dar cu muchii ceva mai ascutite si mai multe unghiuri drepte, Tirrito Vajon Ayrton S nu este o masina pentru oricine.

    Chiar daca designul este unul destul de controversat - nu putini au spus despre aspectul sau ca este mai mult decat neinspirat, iar blocurile optice frontale seamana mai mult cu sporturile de lumina dintr-o casa decat cu niste faruri de supercar - motorul si performantele masinii cu siguranta ii vor convinge si pe cei mai carcotasi. Pentru ca sub capota acestui supercar italian "respira" V10-le care ii da viata si lui BMW M5, agregat care dezvolta 627 CP.

    Impreuna cu transmisia secventiala cu sase rapoarte si greutatea de numai 1.120 kilograme, motorul face ca acest supercar sa atinga "suta" in... ei bine, cel mai probabil aceste date nu le vom afla decat cu ocazia lansarii de anul viitor.

    Vizualizari: 1182