rss

Un Rolls-Royce Hyperion unicat, scos la vanzare pentru 4,5 milioane de euro

  1. 07/04/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: Hyperion, Pininfarina, Rolls Royce, Rolls royce drophead, Rolls-Royce Phantom
    Vezi toate fotografiile (4)

    Anul trecut, la concursul de eleganta de la Pebble Beach (California), celebrul carosier Pininfarina a prezentat un Rolls-Royce cabrio unicat, denumit Hyperion, care era bazat pe Phantom Drophead Coupe, si acesta printre cele mai exclusiviste modele ale momentului.

    Acum, la mai putin de un an, cel care a cumparat acel model vrea sa-si recupereze banii, probabil din cauza crizei financiare globale, el scotand Hyperion-ul la vanzare pentru fabuloasa suma de 4,5 milioane de euro!
     
    Pentru aceia dintre potentialii clienti care sunt dispusi sa scoata din buzunar acesti bani trebuie sa precizam ca masina a fost dotata la interior cu un ceas de mana placat cu aur de 18 karate, care are cadranul vopsit in aceeasi nuanta de albastru precum caroserie lui Hyperion.

    Ceasul, creat de Girard-Perregaux, a fost conceput astfel incat sa i se poata scoate cureaua din piele si sa fie montat in plansa de bord a acestui Rolls-Royce. Asemenea masinii, si ceasul este bazat pe modelul Girard-Perregaux Vintage 1945 Tourbillon si a fost realizat intr-un singur exemplar.
     

    Amatori?...

    Vizualizari: 1537