rss

Studiu: barbatii parcheaza mai bine decat femeile!

  1. 28/12/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: parcare, Studiu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Gata! Nu mai este o enigma ce se intampla si noi, barbatii, nu mai putem fi acuzati de misoginism atunci cand spunem ca femeile parcheaza mai prost! Acum avem acoperire stiintifica gratie unui test efectuat de catre... o femeie!

    Dr. Claudia Wolf de la Universitatea Ruhr din Bochum, Germania, a fost manata in demersurile sale de aceeasi idee care duce, de multe ori, la certuri in familie: sunt barbatii soferi mai buni decat femeile?

    La test au participat 65 de subiecti, soferi si soferite, care au avut de facut cateva parcari, manevrele lor fiind atent studiate de catre Dr. Wolf. Pentru ca rezultatul final sa nu lase loc pentru dubii, toti candidatii au avut la dispozitie aceeeasi masina, un Audi A6.

    Lesne de anticipat de catre barbati si dureros pentru reprezentantele sexului frumos, rezultatul a venit ca o confirmare pentru ego-ul masculilor: barbatii au parcat, in medie, cu circa 20 de secunde mai repede si, totodata, mai aproape de punctul central al zonei destinate decat femeile.

    Dr. Claudia Wolf a afirmat ulterior ca studiul demonstreaza faptul ca barbatii se coordoneaza mai bine si constientizeaza mult mai bine dimensiunea spatiala, ceea ce ii ajuta sa parcheze mai bine si mai repede decat femeile. "Nu a fost un esec din partea femeilor. Este vorba doar despre parcare, nu vorbim aici de triumful barbatilor asupra femeilor", a tinut sa precizeze Dr. Wolf.

    Nu stiu daca un esantion de 65 de subiecti este reprezentantiv pentru intreaga omenire, dar, cu siguranta, barbatii vor avea acum un argument solid in - traditionala deja - disputa cu femeile.

    Vizualizari: 4201