rss

S-a lansat Volkswagengolf.ro

  1. 12/01/2010
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: Volkswagen golf
    Vezi toate fotografiile (3)

    Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international: Volkswagen Golf. Website-ul reprezinta o platforma online complexa ce urmareste evolutia modelului si transformarile prin care acesta a trecut in ultimii 35 de ani.


    Volkswagengolf.ro isi propune sa redea atat prin imagini cat si prin materiale video evolutia modelului si urmareste pas cu pas dezvoltarea automobilului din perspectiva tehnica dar si din cea a promovarii brand-ului. Platforma site-ului este una complexa, incepand cu modul de vizualizare al automobilului pana la posibilitatea de a accesa galerii foto cu toate modelele Volkswagen Golf.

    Volkswagengolf.ro contine informatii legate de model dar si istoricul marcii, punand astfel in valoare prezentarea cat mai detaliata a tehnologiilor ce se regasesc in fiecare din automobilele Volkswagen.

    Sebastian Vlasceanu, Marketing Manager Volkswagen Romania: Volkswagen Golf este in primul rand o stare de spirit. Fiecare varianta a acestui model a reflectat intru-totul atat inovatiile tehnologice ale epocii sale cat si starea de spirit a societatii acelor vremuri. Acest site incearca sa imbine si sa surprinda fiecare etapa din viata automobilului, oferind utilizatorului o serie de experiente ce-l transpun in atmosfera acelor ani, pornind de la elementele vizuale specifice fiecarei perioade, la modul in care comunicarea modelului a evoluat si terminand cu date generale despre istoria sa. Si inca un lucru. Acest site doreste sa coaguleze comunitatea iubitorilor de Golf intr-o platforma on-line extrem de atractiva si emotionala. 
     
    Clientii actuali ai Volkswagen Golf pot folosi site-ul pentru a gasi toate informatiile necesare, atat despre evolutia propriei masini cat si despre avantajele de care beneficiaza acum automobilul ales.

    Prin intermediul competentei tehnice si al capacitatii de inovare, Volkswagen lanseaza pe piata idei dinamice. Cel mai rapid model de automobil sport din lume si cel mai puternic propulsor diesel, montat pana in prezent intr-un autoturism, sau automobilul cu cel mai mic consum de carburant din toate timpurile, reprezinta doar cateva exemple pentru noile standarde impuse de Volkswagen prin intermediul elementelor specifice revolutiilor tehnice.

    Vizualizari: 1894