rss

Hugo Chavez catre constructorii auto: impartasiti tehnologia cu noi sau plecati din Venezuela!

  1. 29/12/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: Fiat, Ford, GM, Hugo Chavez, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a somat General Motors, Fiat (Chrysler), Toyota si Ford sa isi imparta tehnologia cu statul venezuelean sau sa paraseasca tara! Pana acum, niciunul dintre constructorii afectati, care detin uzine pe teritoriul Venezuelei, nu au facut vreun comentariu referitor la ultimatum-ul lui Chavez.

    Problema este una spinoasa, liderul din Venezuela aratandu-se extrem de hotarat ca, in cazul in care producatorii auto refuza sa isi faca cunoscute secretele tehnologice, sa ii expulzeze pur si simplu din tara, locul lor urmand sa fie luat de constructori auto originari din tarile cu care el insusi se afla in relatii de prietenie.

    Potrivit agentiei Associated Press, Hugo Chavez ar fi spus: "Va invit sa va impachetati lucrurile si sa plecati. O sa aduc rusi, belarusi si chinezi".

    In plus, in viziunea liderului socialist, Toyota se mai face vinovata si de faptul ca nu mai produce la fabrica sa din Venezuela autovehicule 4X4, foarte necesare pentru transportul in zonele rurale sarace.

    Vizualizari: 1182
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »