rss

Culmea nesimtirii: o soferita a parcat masina blocand intrarea intr-o banca! (cu video)

  1. 01/07/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: banca, parcare, Polo, Volkswagen, Volkswagen polo

Nesimtirea in trafic a atins cote alarmante, iar aceasta afirmatie nu este deloc una fara acoperire, ba din contra... O soferita a izbutit performanta de a bloca intrarea intr-o banca din centrul Timisoarei cu propria masina, pe care a parcat-o chiar in dreptul usii de acces a respectivei banci, desi in zona erau nenumarate locuri de parcare libere!

Fara sa isi dea seama o secunda de prostia pe care tocmai o facuse, tanara noastra conducatoare auto a coborat impasibila din masina, un Volkswagen Polo, si a plecat linistita la cumparaturi.

Parcarea "ca la carte" reusita de inconstienta soferita a determinat blocarea in interiorul bancii a clientilor. De altfel, nu se putea nici iesi, nici intra in respectiva banca. Unii dintre "ostatici" au declarat pentru postul de televiziune Realitatea ca se temeau ca nu cumva sa fie vorba despre o actiune de spargere a bancii.

Tot ceea ce puteau sa faca acestia si politistii, sositi intre timp la fata locului, era sa astepte mai ales ca, fiind sambata, firma care se ocupa cu ridicarea masinilor parcate ilegal nu lucra. In cele din urma, tanara si-a facut aparitia dupa aproape o ora si jumatate, la fel de calma si relaxata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Intrebata cum de nu a vazut ca blocheaza intrarea intr-o banca, soferita noastra a raspuns ca pur si simplu nu si-a dat seama si de aceea a plecat fara sa mute masina. Raspuns gresit, domnisoara!... Politistii nu au lasat-o sa plece cu una, cu doua si i-au aplicat o amenda usturatoare pentru parcare neregulamentara. In ce-i priveste, clientii bancii au rasuflat usurati in momentul in care au putut pleca.

Urmariti in continuare un filmulet realizat la fata locului de Realitatea TV. Priviti si minunati-va!

Vizualizari: 11669
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »