rss

Brusa Spyder, jucatorul Elvetiei pe piata roadsterelor electrice

  1. 26/05/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: Brusa, Roadster, Spyder
    Vezi toate fotografiile (2)

    Un nou autovehicul, Brusa Spyder, ar putea largi in curand segmentul roadsterelor electrice, unde in prezent activeaza doar Tesla si Fisker. Compania elvetiana Brusa are o lunga traditie in domeniul produselor electronice, insa ideea de a realiza un autovehicul electric le-a venit relativ recent.

    Sursa de inspiratie pentru designerii elvetieni a venit din Germania, formele lui Brusa Spyder fiind inspirate de clasicul Porsche 550 Spyder. Masina este pusa in miscare de doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare roata a puntii spate - alimentate de baterii litiu-polimer si capabile sa furnizeze o putere maxima de 95 kW (127 CP) si o acceleratie 0-100 km/h in 5 secunde.

    Spyder poate parcurge distanta de 125 kilometri cu o viteza constanta de 80 km/h inainte ca bateriile sa se goleasca, moment in care ar fi bine ca prin zona sa se gaseasca o priza de curent electric.

    In ciuda faptului ca proiectul pare unul de viitor si toate amanuntele au fost puse la punct, viitorul lui Brusa Spyder este incert: elvetienii nu s-au decis, inca, daca acesta va intra sau nu in productie.

    Vizualizari: 1146
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »