rss

A.R.T. "comite" un G-Klasse unicat

  1. 07/08/2009
  2. Categoria: Cat
  3. Tags: A.R.T., Abu dhabi, Fibra de carbon, G-Klasse, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (9)

    Pentru cine? Pentru un cap incoronat, bineinteles. Unul dintre membrii familiei regale de la Abu Dhabi, printul Sultan bin Rashed al Nahyan, si-a dorit un Mercedes G-Klasse cu totul special, iar cei de la A.R.T. i-au indeplinit dorinta.

    In afara faptului ca arata ca scos dintr-un videoclip cu Snoop Dogg si ca are sub capota un V8 capabil de 620 CP, tot-terenul german este un unicat, problema exclusivitatii fiind astfel rezolvata in cel mai fericit mod cu putinta.

    Masina a primit si un nume, AS55K YAAS Edition, ce nu reuseste insa sa oglindeasca intregul efort depus de tuner pentru ca Inaltimea Sa sa fie pe deplin multumit.

    In afara uriaselor roti (cele din fata ascund discuri de frana de 380 mm, actionate de etrieri cu 8 pistonase, iar cele posterioare discuri de 345 mm cu etrieri cu patru pistonase) si exteriorului dinamizat cu o multime de elemente cromate, “Ghe”-ul princiar dezvaluie si un savuros habitaclu “captusit” cu fibra de carbon, ce are in rol de element-cheie o placuta stantata cu numele proprietarului si cu numerele ce atesta calitatea de produs unicat. Cam putin aur totusi...

    Vizualizari: 1629