rss

Dunlop Romanian SuperBike 2010 si-a premiat campionii

  1. 15/10/2010
  2. Categoria: Austin
  3. Tags: Dunlop, Superbike
    Vezi toate fotografiile (1)

    Competitia nationala Dunlop Romanian SuperBike 2010 s-a incheiat sambata, 9 octombrie a.c., cu festivitatea de premiere de final de sezon organizata de clubul sportiv FireMotorsport la pista AMCKart de langa Bucuresti. În cadru restrans, la adapost de ploaia ce ameninta cu suspendarea orice cursa de motociclism pe circuit, cei mai buni 10 sportivi ai sezonului 2010 pentru fiecare din cele doua clase premiate – 1000cc SuperBike si 600cc SuperSport – s-au aliniat la panoul invingatorilor pentru a-si primi medaliile.

    In cadrul festivitatii de premiere, Dunlop – sponsorul principal al sezonului 2010 -, a decernat prin domnul Ovidiu Balan, Director General al Goodyear Dunlop Tires Romania, premiile pentru cei mai buni 10 piloti ai clasei 1000cc SuperBike, dar si diplome speciale de performanta pentru cei mai buni piloti ai sezonului, campionii nationali Ionut Mistode si Catalin Cazacu.

    2010, un an dificil din punct de vedere organizatoric, cu solutii extraordinar de bune pentru calendarul competitional in care etapa finala de la Serres a fost inlocuita inca de la jumatatea sezonului cu Pannoniaring, dar si cu spectaculoase rasturnari de scor la final de sezon, a fost dominat din punct de vedere sportiv de Ionut Mistode – triplu campion national al clasei sale. Ritmul impus de Mistode a fost unul infernal, ridicand stacheta pentru clasa 1000cc SuperBike si alimentand cu noi vise clasa 600cc SuperSport.

    Campionul 2010 al clasei 600cc SuperSport, Catalin Cazacu, a reusit sa se impuna in fruntea clasamentului la penultima etapa, pe fondul absentelor de la linia de start a multiplului campion national al clasei Ionel Pascota. Performanta lui Cazacu il confirma pe acesta ca unul din cei mai buni piloti ai competitiei competitiei interne de SuperBike si creeaza noi asteptari de la tanarul pilot timisorean.

    In 2010, Dunlop a fost de asemenea furnizor unic de pneuri pentru una din cele mai importante echipe din campionat, AMCKart Racing Team. Anvelopele Dunlop s-au dovedit cea mai buna alegere pentru echipa AMCKart Racing, singura echipa cu doi membri pe podiumurile de premiere ale celor doua clase ale Dunlop Romanian SuperBike 2010.

    Vizualizari: 1811