rss

Audi va dezvolta urmatoarele generatii Porsche Cayenne, VW Touareg si Audi Q7

  1. 13/12/2010
  2. Categoria: Audi
  3. Tags: audi, , Porsche, Vw
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca Audi va dezvolta viitoarea generatie Porsche Cayenne, VW Touareg si Audi Q7, potrivit Automotive News. Porsche este responsabil in prezent de partea tehnica a celor trei modele, dar se pare ca decizia de a transfera dezvoltarea acestora lui Audi a fost luata dupa ce Porsche a fost ales sa conduca dezvoltarea unor sedanuri de lux de mari dimensiuni si a masinilor sport in cadrul grupului VW.

     

    “Aceasta decizie a fost luata in deplin acord cu toate brandurile implicate si va crea sinergii in cadrul grupului in beneficiul atat al brandului, cat si a consumatorilor ", a declarat un purtator de cuvant Audi, care a confirmat decizia.

     

    Audi va dezvolta, de asemenea, noul SUV Porsche Cajun, bazat pe Audi Q5. Aceasta decizie este de asteptat sa puna capat conflictului dintre Audi si Porsche asupra impartirii responsabilitatilor.

     

    In ceea ce priveste urmatoarea generatie Cayenne, nu trebuie sa ne asteptam ca acest model sa isi faca aparitia prea curand deoarece noua generatie a debutat abia in martie 2010, la Salonul Auto de la Geneva. Cu toate acestea, noul Audi Q7 va merge la vanzare in doi ani si se pare ca proiectarea acestuia este aproape finalizata.

    Vizualizari: 1335