Audi Q3 2.0 TDI quattro 177 CP

Pret cu toate taxele 38.300 €
alt

Audi recheama in service aproape 1.2 milioane de masini la nivel mondial, inclusiv din Romania

Constructorul german de automobile a anuntat o rechemare in service, la nivel mondial, care include aproape 1.2 milioane de exemplare A4, A5, Q5 si A6. Toate costurile vor fi ... citeste continuarea »
alt

Audi a lansat cel mai practic A6 Avant de pana acum. Portbagajul are o capacitate de 1.680 de litri

Constructorul german de automobile a prezentat lumii intregi versiunea break a noului A6. Inginerii au pus accentul pe practicalitate, astfel ca portbagajul poate inghiti pana la ... citeste continuarea »
alt

Noul Audi RS4 Avant a ajuns si in Romania: motor biturbo, 450 de cai putere si 85.000 de euro pret de pornire

Constructorul german de automobile a anuntat ca break-ul de performanta RS4 Avant este disponibil de-acum incolo si pe piata din Romania. Acesta a debutat anul trecut cu ocazia ... citeste continuarea »
alt

S-a lansat noul Audi A7 Sportback - o noua fata sportiva in segmentul de lux

A7 Sportback este un coupe cu patru usi ce stabileste standarde in clasa de lux atunci cand vine vorba de progresivitate. Acesta incorporeaza un nou stil de Gran Turismo, cu linii ... citeste continuarea »
alt

Conducerea automata la un nou nivel: Tehnologia de inteligenta artificiala (AI) pentru piloarea in cazul unui blocaj in trafic

Pilotul pentru trafic blocat Audi AI este primul sistem din lume care permite automatizarea conditionata conform standardelor SAE de nivel 3. Audi prezinta inovatia in noul model ... citeste continuarea »
Cauta un dealer