rss

Irmscher a updadat kit-ul aerodinamic pentru noul Astra

  1. 23/12/2009
  2. Categoria:
  3. Tags: Irmscher, noul astra, Opel, Opel astra, Tuning profesionist
    Vezi toate fotografiile (5)

    Irmscher, traditionalul tuner german al celor de la Opel, a prezentat noul set de jante din aliaj de 20 de inch care completeaza pachetul aerodinamic pentru noul Astra. Acesta a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

    Noile roti pot fi incaltate cu pneuri "obeze" de 235/35 R20 si sunt oferite alaturi de kit-ul complet de caroserie care contine o noua grila a radiatorului, extensie pentru spoilerul fata, praguri laterale evazate, o fusta pentru spoilerul spate care integreaza difuzorul de aer si un eleron posterior montat deasupra lunetei.

    De asemenea, clientii isi pot personaliza propriul Astra cu un sistem de evacuare cu doua sau patru tevi de esapament si cu suspensii sport care micsoreaza garda la sol a masinii cu pana la 30 mm. La interior, Irmscher ofera un pachet de piele pentru scaunele sport, panourile usilor si cotierele fata si spate, clante cromate si pedalier sportiv.

    Deocamdata, nu au fost anuntate programe referitoare la ameliorarea potentialului tehnic al noului Opel Astra, insa cu siguranta acestea vor aparea in curand.

    Vizualizari: 1603
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »