rss

Alfa Romeo Giulietta a fost lansata in Romania

  1. 01/11/2010
  2. Categoria: Alfa Romeo
  3. Tags: Alfa Romeo, giulietta, Romania
    Vezi toate fotografiile (4)

    Alfa Romeo Giulietta a fost lansat pe piata din Romania, la preturi incepand cu 17.900 Euro cu TVA pentru o versiune echipata cu un motor turbo de 120 CP ce dispune in standard de 6 airbag-uri, aer conditionat, CD cu MP3 player si comenzi pe volan, VDC cu Hill Holder si Electronic Q2, selector DNA, Euro 5 cu Start&Stop.

    Inspirata de una dintre cele mai de succes Alfa Romeo din toate timpurile - Giulietta anilor ’50, supranumita atunci “Logodnica Italiei” si devenita alaturi de Fiat 500 un adevarat status symbol dar si un personaj in unul dintre filmele cult ale unei generatii, The Graduate cu Dustin Hoffman - noua Giulietta este in prezent alternativa deopotriva sportiva si eleganta a masinii de zi cu zi, cu aluzii subtile, dar puternice, la supercarul Alfa 8 C Competizione.

    La exterior mosteneste toate genele Alfa Romeo si le completeaza avangardist cu o serie de caracteristici noi, distinctive. Partea frontala in forma de trifoi este reinterpretata prin prizele de aer si farurile cu LED si functiune DRL (lumini de zi). Liniile caroseriei amintesc de cele ale unui coupe si fac trecerea spre o parte posterioara ce inspira stabilitate si se armonizeaza cu designul general prin prin blocurile de lumini, de asemenea cu tehnologie LED. Dimensiunile sunt cele ale unei compacte, cu un portbagaj de 350 de litri, utilizabil in totalitate.

    La interior, liniile sunt fluide, panoul de bord este configurat dupa cel de la Alfa 8 C Competizione iar materialele mizeaza pe calitate si o nota de exclusivitate.

    Motorizarile, in numar de cinci, includ propulsoarele pe benzina 1.4 T-Jet 120 CP si 1.4 MultiAir 170 CP, cele diesel Multijet de 1.6 105 CP, 2.0 140 CP si 2.0 170 CP. Varful de gama este motorul 1.8 T 235 CP Quadrifoglio Verde, o emblema in forma de trifoi cu patru foi purtata de toate modelele Alfa Romeo de competitie, un simbol al supersportivitatii, acum accesibil si pentru o masina de serie.

    Siguranta este acreditata prin cele 5 stele EuroNCAP, Giulietta fiind generic intitulata cea mai sigura compacta din istorie si asta datorita inovatiilor ce o pozitioneza in topul clasei sale.

    Vizualizari: 3725
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »