rss

VW va dezvalui 7 concepte noi la Salonul Auto de la Geneva

  1. 03/02/2011
  2. Categoria: VW
  3. Tags: concepte,, geneva,, VW,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se pare ca Salonul Auto de la Geneva din acest an va fi foarte important pentru Grupul Volkswagen, care va dezvalui pana la sapte noi concepte. Walter de Silva, directorul de design Volkswagen a declarat ca aceste concepte vor include modele pentru Seat, Skoda si marcile VW.

     

    Potrivit surselor, aceasta miscare face parte din planul Volkswagen de a depasi Toyota si de a deveni cel mai mare producator mondial de automobile pana in 2018.

     

    Surpriza cea mare este ca De Silva a mai mentionat ca Audi va lansa, de asemenea, unul sau doua modele. Mai mult decat atat, Italdesign Giugiaro, compania de design bine-cunoscuta, pe care VW Group a preluat-o in primavara anului trecut, va lansa, de asemenea, un concept la Geneva.

     

    Masinile-concept nu sunt de obicei construite din cauza constrangerilor financiare, dar se pare ca Volkswagen a aprobat un buget de investitii impresionant de 51,6 miliarde de euro (aproape 71 miliarde dolari) din 2011 pana in 2015 pentru dezvoltarea de vehicule si pentru a stimula capacitatea de productie a fabricilor sale.

    Vizualizari: 1573