rss

Volkswagen isi dezamageste fanii din Europa. Noua generatie Jetta nu va fi disponibila pe Batranul Continent

  1. 17/01/2018
  2. Categoria: VW
  3. Tags: noua generatie jetta, noua generatie volkswagen jetta, noul jetta, noul volkswagen jetta, Salonul auto de la detroit
    Vezi toate fotografiile (4)

    Constructorul german de automobile a pierdut increderea americanilor in urma scandalului Dieselgate, de aceea oficialii fac tot ce le sta in putinta pentru a recastiga o piata extrem de importanta. Asadar, nu este greu de inteles de ce nemtii au tinut mortis sa lanseze cea de-a saptea generatie Jetta in America, la Detroit.

    Desigur, au contribuit si cele 3,2 milioane de exemplare vandute in aceasta tara pana in zilele noastre.

    Vanzarile noii generatii vor debuta pe piata din SUA in cea de-a doua parte a anului, urmand ca la cateva luni distanta Jetta sa ajunga in Mexic. Piata chineza nu putea fi lasata la o parte, avand in vedere popularitatea de care se bucura sedanurile aici, astfel ca modelul germanilor va ajunge si in tara asiatica sub denumirea de Sagitar.

    Din pacate, noul Volkswagen Jetta nu va ajunge si in Europa. Oficialii brand-ului nu au motivat, cel putin deocamdata, aceasta decizie insa o ipoteza destul de credibila ar fi dimensiunile acesteia. Din cauza lor, pozitia Passat-ului ar putea fi pusa in pericol pe piata europena, ceea ce nu ar fi deloc benefic pentru marca din Wolfsburg.

    Ca o trecere rapida in revista, noua Jetta este dezvoltata in premiera pe arhitectura modulara MQB a gigantului german. Asta inseamna ca inginerii au putut folosi materiale mai usoare si mai rezistente, iar ampatamentul a crescut la 2.685 de milimetri, cu 3.4 centimetri mai mult decat iteratia pe care o inlocuieste.

    Aceasta veste nu este chiar atat de surprinzatoare, in contextul in care oficialii Volkswagen au privit inca de la inceput noul sedan ca fiind "cel mai de succes automobil cu origini germane, construit special pentru a satisface nevoile clientilor din pietele de peste Ocean."

    Vizualizari: 3304
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »